Вашият онлайн магазин за реклама
Сувенири 2022г.
Бюлетин
Научавайте веднага за нови продукти, промоции и новини. Въведете е-майл:
Завършени Уеб Сайтове
Назад

Medhadjiiski.com

artnum: Хаджийски и фамилия

Пчелният мед е хранителен вискозен, течен или кристализирал продукт, произвеждан от медоносни пчели от нектара на цветовете или секрециите от или върху живите части на растенията, които пчелите събират, трансформират, комбинират с конкретни вещества, които те отделят, складират и оставят да узреят във восъчни пити. Обогатяването на меда с ензими води до екстракорпорално (извънтелесно) храносмилане, като в резултат на него се увеличава количеството на лесно усвоимите монозахариди, за сметка на дизахариди, пентози, рибози и други въглехидрати, налични в нектара.
Медът съдържа голямо разнообразие от витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти. Витамините в меда, ниацин, рибофлавин и пантотенова киселина, минерали, които присъстват включват калций, мед, желязо, магнезий, манган, фосфор, калий и цинк. В допълнение мед съдържа разнообразие от флавоноиди и фенолни киселини, които действат като антиоксиданти. Целебната му сила е известна още от древността.
Продуктите от пчелен мед са полезени, както за здравето на тялото, така и за красотата ни.
В този сайт можете да намерите много ценна информация, както за нашите продукти (Билков мед, Акациев мед, Липов мед, Манов мед, Пчелен прашец, Восъчни пити и др.), така и съвети за приложението на пчелния мед и производните му продукти.

Линк към сайта:
http://www.medhadjiiski.com
Назад
търси в артикулите
Специални оферти
Вашата реклама
Он-лайн помощ
My status
© 2009 New Face Media
Моля, подкрепете нашият сайт!