Вашият онлайн магазин за реклама
Сувенири 2022г.
Бюлетин
Научавайте веднага за нови продукти, промоции и новини. Въведете е-майл:
Завършени Уеб Сайтове
Назад

Stovi.bg

artnum: Stovi.bg - Полиграфически комплекс СТОВИ

Полиграфически комплекс СТОВИ е съвременно, динамично развиващо се предприятие, един от лидерите на Полиграфическата индустрия в България.

 В далечната 1972 год. Министерския съвет дава съгласието си за построяване на промишлено предприятие на територията на с. Лесичово, окр. Пазарджишки.На 14.09.1973 г. точно в 10.45 часа  Т.Живков прави първата копка на бъдещото промишлено предприятие. До края на 1975 год. производствения корпус в общи линии е завършен.

През 1998 година Полиграфическият комплекс в Лесичево е приватизиран от СТОВИ ЕООД.

За да отговори на постоянно възникващите нужди от нови видове опаковки в последните години СТОВИ ЕООД инвестира в ново високотехнологично оборудване:

Лепачна машина от фирмата БОБСТ – МИСТРАЛ 110 А-2.

Офсетова машина KBA RAPIDA 105 – шестцветна, с хибриден пакет, с инфрачервено и УВ сушене на листовете, разделно нанасяне на УВ лак, с възможност за печат на хартия, картон и микровелпапе при 15 000 удара на час.

На 14.09.2008 година се навършиха 35 години от първата копка на Полиграфическия комплекс. По този повод в СТОВИ ЕООД, в Лесичово, се организира и състоя тържествено честване на юбилея, на което бяха поканени и присъстваха колеги, партньори и приятели на фирмата. 

 

Линк към сайта:
http://www.stovi.bg

Назад
търси в артикулите
Специални оферти
Вашата реклама
Он-лайн помощ
My status
© 2009 New Face Media
Моля, подкрепете нашият сайт!