Вашият онлайн магазин за реклама
Сувенири 2022г.
Бюлетин
Научавайте веднага за нови продукти, промоции и новини. Въведете е-майл:
Завършени Уеб Сайтове
Назад

JamandJam.com

artnum: Jamandjam.com - семейна фирма

ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД е семейна фирма, създадена в гр. Пловдив през пролетта на 1995г. от дипломираните инженер-технолози Илиана и Стойко Кировски. Основната и дейност е производство и реализация на плодово-захарни консерви желета, джемове, конфитюри с парченца, с цели или смлени плодове, конфитюри за диабетици, плодови заливки – топинги, сладка от подбрани плодове и желирани мармелади и плодови пълнежи като полуфабрикати за сладкарската промишленост.

Произвеждат се и друга гама продукти, разработена на основата на натурални екстракти – Боров Еликсир с екстракт от зелени борови шишарки, Билков Еликсир с екстракт от седем вида билки и Розов Еликсир с екстракт от маслодайна роза Damascena. Всички продукти на ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД се произвеждат по фирмени технически спесификации, одобрени от Министерството на здравеопазването. Готовата продукция се маркира и обозначава съгласно европейските стандарти с щрихкодове по ЕАН-13.

Производствената база на фирмата е построена на площ от 3000кв.метра в южната част на Пловдив – район, защитен от промишлени замърсители, разположен в полите на Родопите.
Във фирмата работят 50 работници и служители, които са организирани в двусменен режим на работа. Годишният капацитет на предприятието е 2000 тона плодово – захарни продукти /конфитюри, джемове, плодови пълнежи, фарситури, еликсири и топинги/, което го квалифицира като най-голямото в страната по производство на този вид продукти.

Със своите над 150 асортимента ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД е основен доставчик на веригите магазини: МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ БЪЛГАРИЯ, БИЛЛА БЪЛГАРИЯ, ФАНТАСТИКО, ОАЗИС, ПИКАДИЛИ, БУРЛЕКС, МЕГА МАРИНА, а чрез добре разработената си дистрибуционна мрежа снабдява и голям брой по-малки магазини на територията на цялата страна. Голяма част от продукцията се използва като полуфабрикат в производствата на РОЯЛ ФУУДС ХОЛДИНГ, НЕСТЛЕ-СОФИЯ, ДЪНКИН ДОНАТС, ПОБЕДА-БУРГАС, БЕСТ ФУУДС, ПРЕСТИЖ-ВЕЛИКО ТЪРНОВО, КАРМЕЛА-ВЕЛИКО ТЪРНОВО и много други по-малки производители на сладкарски и тестени изделия.

Осъществяването на строг входящ и изходящ контрол на суровините, опаковките и готовата продукция гарантират постоянно високо качество на хранителните продукти.

Линк към сайта:
http://www.jamandjam.com

Назад
търси в артикулите
Специални оферти
Вашата реклама
Он-лайн помощ
My status
© 2009 New Face Media
Моля, подкрепете нашият сайт!