Вашият онлайн магазин за реклама
Сувенири 2022г.
Бюлетин
Научавайте веднага за нови продукти, промоции и новини. Въведете е-майл:
Полезна информация

Колко струва един уеб сайт?

Това  е въпрос, който вълнува всеки клиент. В интернет ще намерите много готови ценови конфигурации на готови уеб сайтове, или уеб сайт-шаблони.

Ню Фейс Медиа  има индивидуалален подход към всеки клиент, вярваме че представяйки Вашия бизнес по уникален начин ще имате повече предпоставки за това Вашите клиенти да Ви отличат по-лесно от конкурентите Ви, да видят по-лесно Вашите предимства и тези на Вашите продукти, да разберат че залагате на по-различни и по-добри бизнес решения.

Цената на един уеб сайт се определя по много и различни критерии, като сложност и ресурс на изпълнението, необходим за изработка.

Уеб решенията изработени от Ню Фейс Медиа  не поставят ограничения на брой страници, брой продукти или категории. Цените се формират според вашите нужди и изискавания за направата на едно съвременно и стилно уеб решение. Свободни сте да създавате толкова страници, да въвеждате продукти и категории, колкото са ви необходими.

Изпратете Вашето запитване и наш представител ще Ви изготви оферта, според Вашите изисквания.

 

Искам уеб сайт, какво е нужно?
Преди всичко Ви е необходим професионален екип от уеб дизайнери, програмисти и маркетинг специалисти.

В хода на изработката на Вашият уеб сайт това са хората, на които ще разчитате за да постигнете съвместно информативен уеб сайт, с красив и добре балансиран уеб дизайн, правилна структура и лесна навигация.

С нашият екип, всичко това е лесно достижимо. Потърсете ни , за да Ви консултираме безплатно, за това какъв уеб сайт е подходящ за Вас, целите които сте си поставили и резултатите, които очаквате.

Изпратете запитване онлайн или позвънете по телефона – при всички случаи ще получите подобаващо внимание и съдействие.

 

Какви материали трябва да предоставя за изработката на уеб сайт?
Уеб сайта представя Вашата идентичност, като компания. Имидж и визия, който сте наложили сред настоящите ви партньори и клиенти, с които те ви асоциират и разпознават сред останалите.

Ако имате изградени лого знак, снимков материал, който желаете да бъде представен на Вашият уеб сайт, то следва да ни бъдат предоставени с високо качество (логото да бъде векторно) за да заложим при изработката на уеб сайта. В случай че прецените за по-удачно – ще се радваме да Ви предложим преработка, осъвременяване или изработка на нова корпоративна идентичност.

Добре е да се вземе под внимание факта, че цветовата гама, която ще използва уеб сайта трябва да е съобразена с Вашето лого, така че уеб сайта да има добре изградена визия с съобразени цветове.

 

Защо ми е нужен уеб сайт?
Различни клиенти идват при нас и в 90% от случаите посочват причината, че искат да достигнат до повече клиенти, да увеличат продажбите си, да реализират продажби на места в които физически нямат присъствие и т.н.

Останалите 10% най-често посочват, като причина нуждата от представяне на компанията и услугите, които предлага, както и не на последно място факта, че всички конкуренти имат, само вие нямате.

Да наистина, това са основните мотиви за това, да предприемете изработката на уеб сайта.

Имайте предвид обаче, че вашият уеб сайт е и начин да се обърнете към вашите настоящи и потенциални клиенти и партньори, да им кажете това, което искате те да чуят, по начина по който бихте искали да го разберат. Интернет аудиторията се характеризира с това, че има възможността да избира кой уеб сайт да прегледа и колко внимание да му отдели, без да усеща директният търговски начин.

 

Какъв уеб сайт ми е нужен?

Всичко зависи от това, какъви резултати търсите, какви продукти предлагате?

Предлагаме разработката на различни решения, като например:

УЕБ САЙТ МИНИ –  Мини интернет страница, с текст, снимки и контакти. Един добър начин за популяризиране. Успешна инвестиция и крачка напред към бъдещето и новите технологии. До 5 вътрешни страници.

УЕБ САЙТ СТАНДАРТПредставяне на акцентите, дейността, фирмата. Подробна информация във вътрешните страници. Различни секции според конкретната задача; ясна навигация, страница с контакти. Възможно е и изграждане на администраторски панел със ситема за управление на съдъражанието. До 10 вътрешни страници.

ФИРМЕН УЕБ САЙТ– Идеално решение за малки фирми, които търсят професионално изглеждаща страница, със съвременна структура и  функционалност. Ясна и точна навигация според Вашите нужди. Стилно подбрана информация във вътрешните страници. Различни секции според конкретната задача; ясна навигация, страница с контакти. Flash банери (анимация, движение, смяна на снимки), повече вътреши страници, повече снимки и текст.
Възможно е и изграждане на администраторски панел със ситема за управление на съдъражанието.

РАЗШИРЕН ФИРМЕН УЕБ САЙТ – вашата компания предлага богата продуктова номенклатура, която вече трудно се представя и поддържа с печатни каталози? Това е вашият уеб сайт, с който можете да предлагате много по-детайлна информация за Вашите продукти и услуги, да обновявате без ограничения и допълнителни разходи, така че информацията, която представяте да е винаги актуална, да добавяте и премахвате данни, файлове с техническа информация и много други. Вграден администраторски панел със ситема за управление на съдъражанието.

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН – магазин с който достигате до многомилионна аудитория от потенциални клиенти, съответно продажби. Интернет магазина предоставя възможност за онлайн закупуване и поръчка на различни продукти и услуги, както и заплащането им чрез ePay, PayPal и други методи за електронно разплащане. Опциите които предлага интернет магазина са много и разнообразни и позволяват да прехвърлите ефективно офлайн практиката с реални магазини в онлайн такава. Вграден администраторски панел със ситема за управление на съдъражанието.

FLASH САЙТ– изцяло анимирано уеб решение. Имиджов сайт с музика и ефкети, анимирана смяна на снимки и текст.

търси в артикулите
Специални оферти
Вашата реклама
Он-лайн помощ
My status
© 2009 New Face Media
Моля, подкрепете нашият сайт!